Hoppa till innehåll

Medlemsinfo

Hej på er!
Jag inleder med att säga att vi har haft ett fantastiskt år tillsammans!!!
Året är inte slut ännu men merparten är avverkad. Sommaren och vinterns aktiviteter fungerade väl och vi har rott alla av dem i land tack vare dig! Tack!

Vi vill naturligtvis ha kvar dig som medlem nästa år och helst också öka vårt medlemsantal under 2020. Medlemsavgiften för 2020 är 150 kr/vuxen medan barn och ungdomar, tom 15 med betalande förälder, är med gratis. I bifogad fil finns information om hur du betalar avgiften smidigast.

Nu, sent omsider, har vi fått liftkort från Destination Sälenfjällen, Destinationskort för säsong 19/20. Liftkorten beställer du via föreningens mail eller kontaktar ordföranden.

Inte nog med detta…
Under årsmötet pratade vi om att undersöka efterfrågan av klubbkläder. Det var lite spridda skurar men vi har nu beställt hem kläder för utprovning. Det är MTB-kläder enduro, vinterdress, sommardress, långa tights, hoodie, t-shirt och väst. Storlekarna är från junior och uppåt. Ni är alla välkomna att komma på utprovning på Vildmarksskolan i Rörbäcksnäs den 17 november mellan 15-17. Om den tiden passar dig dåligt finns kläderna hos mig, så hör av dig så får du prova innan. Beställningen skickar vi in veckan efter den 17 november.

Japp! Det var lite smått och gott det!
Vi ses och hörs!This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.