Hoppa till innehåll

Cykellederna i Rörbäcksnäs är redo för säsongen!

Till att börja med ett Stort tack till alla som dök upp och hjälpte till att starta upp säsongen på Rörbäcksnäs i lördags 🙏❤️🙏 Guld värt!!

Alla leder är kollade och nu öppna (förutom Skogsätraleden som går Över Hundfjället – Leden som startar vid Hemköp i Tandådalen och går ner till Rörbäcksnäs är däremot fritt fram att köra). Vi har dessutom skyltat upp en ny slinga, döpt till Storstein. Det är en fristående loop på 3km med rolig och intensiv cykling och härlig miljö belägen strax norr om byn.

Vi har oxå dragit om lite i byns norra ände för att ge plats åt nya tomter. Det glädjer oss att det rör sig på byn och att fler är intresserade av att etablera sig här. Superkul!

Den vanliga servicen med skyltar, cykeltvätten och pumptrack vid starten är oxå på plats. Däremot behöver vi vänta med att öppna toaletterna. Vi hoppas få ordning på dem oxå inom en snar framtid.

Nu när lederna är redo hoppas vi på att smittoläget tillåter oss alla att njuta av skogarna och lugnet runt Rörbäcksnäs utan oro.

Ta hand om er och varandra så ses vi i sommar ☀️🚵🏼‍♀️✨

/Rörbäcksnäs MTB

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.