Uppdatering av bokningskalender från idrottsföreningen

Hej!

Jag skickar ut en kalender där det finns aktiviteter att boka in sig på. Har lagt ut den på RIS fb tidigare och gjort en uppdatering av den idag. Gå gärna in på fb-sidan och titta.
Här kommer länken till kalendern.
/Eva-Lena

 

Judoavslutning med riktig turnering

I onsdags, 31/5, var det dags för avslutning på idrottskolans judoperiod. Till barnens stora glädje, innehöll den inte bara en turnering i vardera åldersgrupp, utan också prisutdelning med godis och frukt. Det var ett gäng glada och stolta deltagare som gick hem efter väl genomförda matcher!
Judo 2
Viggo Skogstad och Morris Hedberg i en spännande match.

Judo 1
De fem bästa i den yngre gruppen, med Morris Hedberg som segrare.

Vilket kanonväder vi fick!

Under lördagen den 13 maj samlades medlemmar i RIS för att hjälpa till med underhållet av våra cykelleder. Efter mycket snöande under veckan bjöd dagen oss alla på strålande solsken och varmare vindar. Skönt.  Jag vill med det här inlägget tacka för gott samarbete och bjuder på några bilder från olika delar längs cykellederna. Lite spännande information från Henrik ”Henke” Hedberg innan bilderna:

”Det inlägg vi gjorde på facebook, med info om att vi är igång, har nu efter ett dygn nått 8200 personer på BikingDalarna och 22100 personer på vår egna hemsida.”

Fantastiskt och ett stort Tack!
Eva-Lena Landmark

underhållsdag cykelled 2017 1 underhållsdag cykelled 2017 2 underhållsdag cykelled 2017 grusning underhållsdag cykelled 2017 nytt underhållsdag cykelled 2017 skogsstig underhållsdag cykelled 2017 skyltning ny led underhållsdag cykelled 2017 stigfinnare

Medlemsnytt april 2017

I månadens Medlemsnytt kan ni bl.a. läsa om vilka aktiviteter som gäller om man vill ha möjlighet till subventionerade liftkort. Kom ihåg att alla Medlemsnytt samlas i fliken till höger!

Medlemsnytt April 2017

Härlig dag i backen när KM avgjordes

I söndags, den 9 april, avgjordes RIS KM i alpint. Som traditionen bjuder tävlade man i differensslalom, vilket innebär att vinnaren är den som åkt två åk på så lika tid som möjligt. Ett knappt 20-tal barn och vuxna hade samlats för att tävla, grilla och umgås. Det blev en riktigt fin dag, där Elias Karlsson och Göran Husebäck till slut stod som segrare i barn- respektive vuxenklassen.
KM alpint 17 2
Några nöjda åkare efter tävlingen.
KM alpint 17 1
Alva och Sara Abrahamsen Moberg tog hem segern i familjeklassen.
Hela resultatlistan finns här: Resultatlista KM i alpint 2017

Solen sken på RIS KM och familjedag!

KM - 17 3
Idag, 11/3, arrangerade Rörbäcksnäs IS sitt klubbmästerskap i längd. I år genomfördes tävlingen i samband med klubbens familjedag. Dagen började med att KM avgjordes i form av en sprintstafett, där Maja Skogstad och Lovisa Flyborna Jonsson till slut stod som segrare. När allvaret var avklarat var det grillning och fika som stod på schemat. Med ny energi i magen, kunde deltagarna sedan välja att ta en tur på Safaribanan och leta djur, spela en omgång skidmemory eller åka ett varv på teknikbanan. Innan prisutdelningen, spelades en spännande match skidboll och ena laget vann till sist med 6-5. Det nya upplägget verkade passa deltagarna bra och de sken ikapp med vårsolen. Vi ser redan fram emot nästa års tävling!
KM - 17 1
Lova Haglund och Maja Skogstad står på startlinjen och väntar på att få ge sig iväg på sträcka 1 i finalheatet.

KM - 17 2
Lovisa Flyborn Jonsson och Lena Flyborn ska göra upp om segern på finalens andra sträcka.

KM - 17 5
Maja och Viggo Skogstad skålar med Lova Haglund efter väl genomförda lopp!

KM - 17 4
Hela gänget efter en härlig dag i skidspåret!

Deltävling 5 av Ica Sälen cup

Den 21/2 var det dags för RIS, att för sista gången i år, arrangera Ica Sälen cup. Liksom förra gången var det skidåkare i alla åldrar som deltog, men flest var det som vanligt i barn- och ungdomsklasserna. Snöfallet under natten hade gjort spåren något mjukare än sist, men på själva tävlingskvällen var det fint väder med några minusgrader. Rörbäcksnäs IS var mycket nöjda med att se så många som 10 näsingar på startlinjen och gratulerar dem alla till fina prestationer i spåret!

Nästa och sista deltävling i cupen kommer att genomföras i Sälen den 14 mars.

Resultat för deltävlingen: Ica Sälen 2017 resultat deltävling 5

Medlemsnytt

Under fliken ”Medlemsnytt” till höger, kan ni hålla er uppdaterade om nyheter inom föreningen. Det är styrelsen, via ordföranden, som har ordet. Trevlig läsning ;)

Grattis vinnare!!!

Vid Rörbäcksnäs idrottsförenings årsmöte drogs två vinnare i medlemslotteriet.

Det var spännande ända in i det sista men…

…vi säger ett stort GRATTIS till

Ester Martinsson och Oscar Spiik!!!

/Styrelsen

Ps. Till er andra…bättre lycka nästa år! Ds.

Fullt ös på Ica Sälen Cup

Den 24/1 var det RIS tur att stå som värd för Ica Sälen Cup. Barn och vuxna i alla åldrar sökte sig hit för att delta i cupens tredje deltävling. Förutsättningarna var fina med ca 7 minusgrader och hårda spår. Själva hade RIS sju tävlande i varierande klasser. Flest var det i år 5-6, där Alexander, Vilja, Charlie och Alvin var med.  Efter tävlingen var det många som sökte sig in i skolan för att mysa med kaffe, saft och bulle. Nästa gång cupen kommer till Rörbäcksnäs blir den 21 februari, då det är dags för deltävling 5.

Resultat finns här: Ica Sälen resultat deltävling 3
Ica Sälen - 16