Full fart på gårdagens idrottsskola!Under sportlovet tar idrottsskolan paus, men vecka 10 kör vi igång igen. Om det blir skidåkning eller mer inomhusidrott får vädret utvisa. Vi ses då!Idrottsskola inomhus v. 8

Vecka 8 är det meningen att vi ska ha längdskidor på idrottsskolan, men i dagsläget har vi för lite snö för att kunna genomföra det.Vi har därför beslutat att vara inne i gympasalen och ha skeppsbrott och/eller andra aktiviteter istället.Vi samlas kl. 18.00 på tisdag den 18/2. (Hur vi gör veckorna efter lovet får vädret avgöra.)
Hjärtligt välkomna!
/Maria och Therese

Ica Sälen cup – inställd

ICA Sälen cup nu på torsdag, 9/1, är dessvärre inställd! Det varma vädret gör det omöjligt att få till bra tävlingar. Denna tävling kommer att genomföras efter Vasaloppsveckorna, datum meddelas senare. Förhoppningsvis går det bra att köra nästa deltävling i Rörbäcksnäs den 23/1.

Startlista ICA-Sälen Cup 9/1-20

Medlemsinfo

Hej på er!
Jag inleder med att säga att vi har haft ett fantastiskt år tillsammans!!!
Året är inte slut ännu men merparten är avverkad. Sommaren och vinterns aktiviteter fungerade väl och vi har rott alla av dem i land tack vare dig! Tack!

Vi vill naturligtvis ha kvar dig som medlem nästa år och helst också öka vårt medlemsantal under 2020. Medlemsavgiften för 2020 är 150 kr/vuxen medan barn och ungdomar, tom 15 med betalande förälder, är med gratis. I bifogad fil finns information om hur du betalar avgiften smidigast.

Nu, sent omsider, har vi fått liftkort från Destination Sälenfjällen, Destinationskort för säsong 19/20. Liftkorten beställer du via föreningens mail eller kontaktar ordföranden.

Inte nog med detta…
Under årsmötet pratade vi om att undersöka efterfrågan av klubbkläder. Det var lite spridda skurar men vi har nu beställt hem kläder för utprovning. Det är MTB-kläder enduro, vinterdress, sommardress, långa tights, hoodie, t-shirt och väst. Storlekarna är från junior och uppåt. Ni är alla välkomna att komma på utprovning på Vildmarksskolan i Rörbäcksnäs den 17 november mellan 15-17. Om den tiden passar dig dåligt finns kläderna hos mig, så hör av dig så får du prova innan. Beställningen skickar vi in veckan efter den 17 november.

Japp! Det var lite smått och gott det!
Vi ses och hörs!

Nu drar idrottsskolan igång igen!

Vecka 35 är det dags för uppstart av höstens idrottsskola. Först ut är cykling och det kommer att hålla på i tre veckor. Andra idrotter kommer bl.a. att vara skytte och pingis. Se hela schemat här:Orientering fick avsluta terminens idrottsskola

Ikväll, 3/6, var det dags för terminens sista idrottsskola och precis som de senaste veckorna var det orientering som stod på schemat. Den här gången fick deltagarna leta kontroller i området runt Medskogstjärn och även om banan var lite klurig, klarade de alla uppgiften galant.

Förutom orientering har våren även bjudit på sporter som skridskor, längdskidor, alpint och isfiske. Rörbäcksnäs IS är jätteglada att så många barn velat vara med och vill också passa på att tacka alla ledare som ställt upp. Bra jobbat allihop!

Nu tar idrottsskolan sommarlov, men vi ses igen till hösten!

KM och Familjedag 2019

Tack alla deltagare och publik för ett spännande KM och en rolig Familjedag!

KM 19-7
Två av deltagarna står på startlinjen.

KM 19-6
Två andra taggade skidåkare på startlinjen.

KM 19-4
Två av finalisterna pustar ut efter målgång. För första gången någonsin blev det delad seger mellan två lag i KM. Grattis Lova Haglund, Elias Karlsson, Madeleine Skogstad och Maja Skogstad!

KM 19-5
Efter tävlingen myste man med korv och fika.

KM 19-3
Efter fikat blev det full aktivitet igen. Här hoppar Alexander Persson i teknikbanan.

KM 19-2
Fullt fokus genom portarna i teknikbanan.

KM 19-8
Efter avslutad skattjakt är det dags för tärningsutmaningen!

 

Årsmöte

Annons årsmöte

Idrottsskolan i full gång!

Sedan mitten av januari har vårens idrottsskola varit i full gång. De första veckorna var det skridskor och nu, vecka 6,7,8 och 10, är det längdskidor som gäller. Ikväll var det ett glatt gäng som tränade utförskörning, åkte stafett och lekte olika skidlekar. Vi ses nästa vecka!

Idrottsskola